ЗСУ ліквідували вже майже 35 тисяч російських окупантів

ЗСУ ліквідували вже майже 35 тисяч російських окупантів

Втрати ворога станом на 23 червня / facebook.com/GeneralStaff.ua

З самого початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ЗСУ змогли ліквідувати практично 34,5 тисячі окупантів. Усього за останню добу було вбито понад 200 ворогів. Подібні дані оприлюднили сьогодні вранці.

Про це повідомляє 24 канал.

Українські військові мужньо продовжують боротися. Вони постійно завдають ворогові величезних втрат як серед живої сили, так й знищують у великій кількості військову техніку. На жаль, встановити точні втрати неможливо, адже через інтенсивність боїв не вдається своєчасно підраховувати вбитих ворогів. У той же час з упевненістю можна сказати про те, що найбільші втрати спостерігаються на Бахмутському напрямку.

На Слов’янському напрямку російські війська докладають максимум зусиль для того, щоб не лише хоч трохи покращити тактичне становище. Вони намагаються знайти, які саме слабкі місця має наша армія. Крім того, окупанти збираються знову розпочати наступ на Ізюм-Барвенкове, а також Ізюм-Слов’янськ. У зв’язку з цим загарбники розмістили у безпосередній близькості від Ізюма два танкові підрозділи. Ворог збирається використовувати для обстрілів ЗСУ важкі вогнеметні системи.

Докладається максимум зусиль для захоплення Сєвєродонецька. Російські війська намагаються заблокувати ЗСУ поруч із Лисичанськом, щоб припинити постачання озброєння та провізії. При цьому ворог відправляє максимум сил на захоплення безпосередньо Сєверодонецька та Лисичанська. Якщо вдасться їх захопити, окупанти візьмуть під контроль повністю всю Луганську область. Їм це дуже важливо, адже це стане першим “серйозним” досягненням за весь час війни.

На Бахмутському напрямку триває наступ на Волчеярівку та Золоте. З центрального військового округу до цього регіону було перекинуто одну батальйонну тактичну групу. На інших напрямках надто активних дій ворога не фіксувалося, але обстріл ЗСУ триває регулярно.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.