У Херсоні окупанти роздали колаборантам фальшиві рублі

У Херсоні окупанти роздали колаборантам фальшиві рублі

Окупанти «кинули» колаборантів на Херсонщині / фото: Інформатор

Росіяни “розвели” мешканців Херсону та області, які вирішили піти з ними на співпрацю. Для всіх зрадників це має стати ще одним гарним уроком – на жодні домовленості з росіянами йти не можна.

Про це повідомляє 24 канал.

На тимчасово окупованій території Херсонської області російські окупанти вирішили зімітувати підтримку місцевого населення. Вони діяли за допомогою підкупу, але й навіть тут не дотримали свого слова.

Як відомо, російські окупанти вирішили готуватися до проведення так званого “референдуму” на окупованій частині Херсонщини. Ворог мріє втримати наступ наших героїчних воїнів та анексувати територію.

Для імітації підтримки місцевого населення щодо приєднання до Росії окупанти почали проводити опитування. Як повідомили джерела у розвідці, в обмін на підпис росіяни пропонували місцевим мешканцям 10 тисяч рублів.

Деякі громадяни України спокусилися на російські папірці та вирішили підіграти ворогу у його злочині. Вони таки поставили свій підпис на бланках та отримали гроші.

Щоправда, колаборантів чекав дуже неприємний “сюрприз”: абсолютно всі купюри, які вони отримали від росіян в обмін на “послугу”, виявилися фальшивими. Окупантам вдалося легко обманути тих, хто, попри усі шалені злочини росіян, вирішив забути про базовий здоровий глузд та піти з ними на домовленості.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.