Фізик стверджує, що у нашій галактиці немає інопланетян

Фізик стверджує, що у нашій галактиці немає інопланетян

 Інопланетяни можуть існувати, але тільки в другій галактиці / фото: freepik

Минулого тижня досить цікавою подією, що стосувалась НЛО, стало публічне слухання, проведене в Конгресі США. Американські військові безпосередньо на самому слуханні розповіли про те, які їм вдалося отримати результати розслідувань тих спостережень, що велися за невідомими літальними об’єктами. Один із присутніх зробив заяву, що НЛО несе пряму загрозу національній безпеці. Крім того, інопланетяни насправді можуть існувати. Фізик Браян Кокс із Манчестерського університету погодився з тим, що у Всесвіті можуть бути розумні цивілізації і навіть, можливо, це цілком нормальне явище.

Про це повідомляє Daily Mail.

Кокс зазначив, що інопланетні цивілізації можуть бути реальністю, ось тільки у нашій галактиці їх точно немає. Він наголосив, що цивілізація, що нагадує людську, може бути величезною рідкістю. Фізик вважає, що в одній галактиці може бути лише одна розумна цивілізація.

«У Всесвіті, який можуть вивчати люди, налічується близько двох трильйонів галактик. Я цілком упевнений у тому, що десь там е інопланетні цівілізаціі. На Землі життя виникло майже 3,8 мільярда років тому, але повноцінна цивілізація виникла недавно. Для її появи знадобилася більша частина того проміжку часу, що взагалі існувало життя», – каже фізик.

Вік Всесвіту досягає позначки 13,8 мільярда років, що досить багато. Швидше за все, мікробне життя – це нормальне явище, яке досить поширене у космічному просторі. При цьому розумні цивілізації можуть траплятися вкрай рідко.

У свою чергу, Моніка Грейді впевнена в тому, що наша галактика неймовірно велика і тому в будь-якому її куточку може потенційно виникнути життя на якійсь із планет. У Сонячній системі, звісно, ​​є лише людство. У той же час, якщо десь і є інопланетяни, то їм потрібно навчитися швидко долати величезні відстані, адже між нашою планетою і тим місцем, де вони живуть, можуть бути мільярди кілометрів.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.