Як взяти гроші в кредит онлайн з поганою кредитною історією

Як взяти гроші в кредит онлайн з поганою кредитною історією

Порушення позичальником своїх зобов’язань може закрити доступ до кредитів у банку. Багато людей намагається підвищити рейтинг за допомогою кредитних карток або банківських позик під високий відсоток. Однак є спосіб брати кредити онлайн на карту з поганою кредитною історією на вигідних умовах, паралельно підвищуючи рейтинг позичальника.

Хто може дати гроші в борг з поганою кредитною історією

Мікрофінансові організації пред’являють менше вимог до позичальників, даючи можливість отримати гроші в позику кожному повнолітньому громадянину. Вони готові надати фінансову підтримку навіть «неплатоспроможним» позичальникам, враховуючи людей із простроченнями за попередніми позиками.

Ми вивчили приватні небанківські організації на сервісі https://groshman.com.ua, виділивши вимоги кредиторів до охочих брати кредити онлайн на карту з поганою кредитною історією:

  • громадянство – Україна;
  • вік – від 18 до 65-75 років (залежить від компанії);
  • документи – дані цивільного паспорта та ідентифікаційний номер платника податків (ІПН);
  • спосіб зворотного зв’язку – мобільний телефон;
  • спосіб отримання грошей – активна банківська картка.

Якщо відповідаєте вимогам, тоді може взяти гроші в кредит онлайн терміном до 30-60 днів. Максимальний розмір позики для нових клієнтів 5 000 – 7 000 гривень, для постійних – 15 000 – 30 000 грн. Відсоткова ставка для нових клієнтів від 0.01% на день, для постійних – від 1.6% до 3%.

Як брати кредити онлайн на карту з поганою кредитною історією

Стандартна процедура отримання позики враховує пошук та вивчення кредиторів, проходження реєстрації, заповнення анкети, подачу заявки та очікування. Якщо ви отримуєте відмову в одній компанії, доводиться шукати іншого кредитора та проходити процедуру спочатку.

На сервісі індивідуального підбору варіантів кредитування Groshman потрібно один раз пройти реєстрацію та заповнити анкетні дані, після чого можна подати необмежену кількість заявок. Ви можете у будь-який час доби перейти в особистий кабінет, вказати розмір позики та період погашення платежів, а система підбере щонайменше три пропозиції з максимальною ймовірністю схвалення з огляду на вашу кредитну історію.

Для кожної мікрофінансової організації створена картка з описом умов кредитування та вимог до позичальників. Коли виберете компанію, у якої хочете взяти гроші в кредит онлайн, просто надішліть заявку. Якщо її схвалили, підпишіть кредитний договір та паспорт кредиту, після чого зачекайте 3-5 хвилин, поки компанія перерахує гроші на вашу картку.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.