“Назад у молодість”: мільярдер із США перелив собі кров сина

“Назад у молодість”: мільярдер із США перелив собі кров сина

Брайан та Талмейджан Джонсони / фото: instagram.com

Троє чоловіків, які є рідними по крові, але належать до різних поколінь, взяли участь у дикому експерименті, метою якого є омолодження. Задля цього батько за допомогою новаторських підходів вирішив скористатися кровью свого сина.

Про це пише Daily Star.

Технічний магнат Брайан Джонсон, який витратив мільйони на те, щоб зберегти свою молодість, обмінявся кров’ю зі своїм 17-річним сином. В такий спосіб 45-річний біохакер хоче повернути собі форми юнака.

Статок всесвітньо відомого бізнесмена Брайана Джонсона становить майже півмільярда доларів, і він заробив репутацію людини, яка витрачає більшу частину цих грошей на збереження молодості.

Раніше американець стверджував, що зміг переграти час і перевести свій біологічний годинник на вісім років назад. Проведені тести показали, що легені, шкіра і навіть ерекція почали працювати так, як очікується від молодого чоловіка.

Його проєкт Project Blueprint є частиною розгорнутої програми підтримки молодості за допомогою новаторських підходів, наприклад таких, як переливання крові. 

В даний час Джонсон отримав плазму від свого 70-річного батька Річарда та 17-річного сина Талмейджа, які відмовилися від літра своєї крові заради експерименту. 

Зібрана кровь була розділена на різні частини – плазму, тромбоцити, червоні та білі кров’яні тільця. Після цього плазма Талмейджа була введена Браяну та його батькові в надії, що вона може допомогти відновити будь-які клітинні ушкодження,  омолодити їхню кров та повернути назад процес старіння.

Видання звертає увагу на те, що у минулому подібні дослідження проводилися на мишах, але результати були неоднозначними. Тому проведення подібних експериментів на людях експерти вважають нерозумним.

Джонсон став центром уваги серед спільноти людей, які досліджують можливості зупинки старіння, і лікарі вважають, що йому вдалося знизити свій біологічний вік на п’ять років за останні два роки.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.