Страхи Путіна: чого насправді боїться президент Росії

Страхи Путіна: чого насправді боїться президент Росії

Чого боїться Путін / фото: ВВС

У президента Росії Володимира Путіна розвивається параноя на тлі безлічі страхів. Однак, є сумніви, що справжній Путін досі існує.

Про це глава ГУР Кирило Буданов розповів Дмитру Комарову у документальному фільмі “Рік. За кадром. Розвідник”. Як зазначають Новини Планети, цитуючи Кирила Буданова, Путін, зокрема, боїться втратити силу, що неминуче призведе до перевороту.

На словами очільника розвідки, немає впевненості у тому, що справжній Путін зараз існує. А для того, щоб дізнатися всю правду, слід зачекати, радить Буданов. 

Буданов також нагадав, що Путін був досить хворим у 2021 році – вже тоді у нього були досить серйозні проблеми зі здоров’ям. Очільник української розвідки додав, що Путін має кілька двійників, які замість нього відвідують публічні заходи, і це є відомим фактом.

“У нього [Володимира Путіна] є багато двійників. Це абсолютно відомий факт. За останні пів року [запис інтерв’ю відбувся напередодні 24 лютого 2023 року – ред.] доволі часто на серйозні офіційні заходи їздить точно не він. Не потрібно бути суперекспертом або мати якусь таємну інформацію, щоби побачити це. Яка причина цього? Причин може бути багато”, – вважає Буданов.

Глава розвідки впевнений, що у Путіна розчинулась параноя на тлі численних страхів, у тому числі, за своє життя.

“Він не довіряє своєму оточенню, він боїться внутрішнього перевороту. Він боїться втратити силу, що так само призведе до перевороту. Він боїться, що його хтось отруїть. З цим пов’язані всі його страхи основні”, – зазначив глава ГУР МО.

Раніше очільник воєнної розвідки вже не раз говорив про онкозахворювання Путіна. Так, близько року тому він заявляв, що російський диктатор невиліковно хворий, що у нього діагностували кілька серйозних захворювань, серед яких і рак.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.