Тренди сонцезахисних окулярів: наймодніші моделі для літа 2023

Тренди сонцезахисних окулярів: наймодніші моделі для літа 2023

Перш ніж говорити про моду і тренди, нагадаємо, що сонцезахисні окуляри повинні захищати очі від яскравого світла та ультрафіолету. Тому обирайте моделі, що мають UV-фільтр та правильну категорію світлопроникності. Менеджер магазину оптики https://kyivlinza.ua/catalog/solntsezashchitnye-ochki/ радить носити окуляри 3 категорії, адже вони найкраще захищають очі в умовах міста та на природі.

Оправа: кольорова чи прозора?

На це питання не існує однозначної відповіді, адже у цьому сезоні однаково популярні оправи яскравих відтінків та прозорі моделі. Якщо ви цінуєте гармонію кольору та обираєте аксесуари під палітру конкретного образу, вам знадобляться декілька моделей оптики різних кольорів. Щоб виглядати стильно, краще обирати глибокі відтінки з матовою поверхнею. Також популярними залишаються природні принти.

64492daa824da.png

Прозорі та напівпрозорі оправи стали одним із головних трендів сезону 2023-2024. Вони представлені у більшості колекцій медичних та сонцезахисних аксесуарів. Тоновані та повністю прозорі обрамлення роблять образ легким та загадковим. Вони універсальні, адже пасують до будь-якого стилю. Обирайте форму, що пасуватиме до вашого обличчя, та насолоджуйтесь захопленими поглядами.

64492daa8191e.png

Прямі лінії та гострі кути 

Влітку 2023 року ми побачимо багато аксесуарів у формі трапецій, багатокутників чи видовжених прямокутників. Усі ці моделі підкреслюють вилиці та роблять обличчя більш виразним. Найбільш популярними будуть невеликі 8-кутні окуляри у металевих обрамленнях, масивні трапеції, а також футуристичні оправи в стилі трініті. У колекціях багатьох брендів з’явились видовжені варіації класичної форми котяче око в акцентних оправах.

64492daa775bd.png

Авіатори: класичні та варіації 

Якщо ви шукаєте універсальний аксесуар, який пасуватиме під будь-який одяг та не втратить актуальність у наступному сезоні — обирайте авіатори. Ця форма не виходить з моди протягом кількох десятиліть та є невичерпним джерелом натхнення для дизайнерів. Для шанувальників класичних форм є авіатори у тонкій металевій рамці з коричневими, зеленими або чорними лінзами. Хочете виділятись — обирайте трендові варіації авіаторів у акцентних пластикових оправах, моделі з кольоровими лінзами або у формі маски.

64492daa466a2.png

Кольорові лінзи: обирайте природні відтінки

У колекціях сонцезахисних окулярів 2023 року з’являється все більше моделей з кольоровими лінзами. Якщо минулого року популярними були яскраві відтінки зеленого, рожевого чи блакитного кольору, то цього літа ми побачимо більше стриманих кольорів: сірий, оливковий, коричневий, синій. Лінзи природних відтінків є кориснішими для очей та нервової системи, тому їх можна носити кожного дня. Окуляри з рожевими, червоними чи блакитними скельцями варто одягати для фотосесії чи ефектної появи на вечірці.

64492daac4326.png

Не зважайте на тренди, обирайте сонцезахисні окуляри, в яких ви відчуваєте себе впевнено та комфортно.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.