Математик розкрив секрети, які допоможуть зірвати джекпот

Математик розкрив секрети, які допоможуть зірвати джекпот

Як виграти джекпот / фото: usatoday.com

Якщо ви думаєте, що для того, щоб зірвати джекпот в лотерею, потрібно просто бути щасливчиком, то сильно помиляєтеся. Виявляється, математики та гравці розробили багато теорій, що істотно підвищують шанси на головний приз. 

Про це повідомляє Daily Mail.

Математик Раян Гарібальді поділився теорією “щасливих номерів”. Не плутайте з теорією “гарячих і холодних номерів”. Вони абсолютно різні, але і та й інша ефективні.

Математик переконаний, що гра в лотерею – це не справа випадку. Тут потрібен системний підхід і розважливість. Виграти не так вже й складно, якщо дотримуватися простих правил. 

Гарібальді радить при виборі лотерейного білета відмовитися від “щасливих чисел”. Краще вибирайте квиток з менш популярними номерами в ньому. Сімки, дюжини тільки зменшують можливість виграшу.

Також краще купувати лотерею довільно, а не пов’язувати до якихось дат або, наприклад, до святкових випусків (десять років лотереї, 100 тисячний випуск і т.д не збільшують шанси стати мільйонером).

Заповнюйте квиток у розкид, Гарібальді вважає, що так можливостей зірвати куш більше. А ось якщо ви зациклитеся на якомусь стовпці, то зробите помилку, яку допускає більшість гравців.

Американці б’ють усі мислимі рекорди по лотереях. Щороку вони витрачають до 100 мільярдів доларів на квитки. А у 2016 році був розіграний найбільший джекпот в національній грі Powerball. Тоді понад 1.5 млрд доларів між собою розділили відразу 3 переможці. Хоча не думайте, що вони отримали на руки по 500 млн доларів. У США до 30% від виграшу йде на сплату податків. У деяких штатах в казну можна віддати й всі 45%. Навіть при таких високих податкових ставках залишається пристойна сума.

Джекпот переможці можуть забрати одним платежем або розділити на рівні частки та отримувати їх 10 років поспіль і більше. Кожен вибирає найбільш зручний варіант для себе.

Тому в цій країні люди буквально намагаються розгадати секрет лотерей, розробляють тактики та стратегії гри. Наприклад, крім вище згаданих порад, Гарібальді ще пропонує обирати числа послідовно, а не в довільному порядку. Так, наприклад, Річард Льюїс вже 4 рази ставав переможцем флоридських розіграшів використовуючи даний підхід. Він купував величезну кількість квитків і завжди ставив числа, які раніше були виграшними. Ну і наостанок математик радить робити ставки на числа з 4 цифр.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.