Як правильно перевозити меблі? Поради від Віва Транс

Як правильно перевозити меблі? Поради від Віва Транс

Плануючи масштабний переїзд або набуваючи нової обстановки для свого житла, ми часто стикаємося з проблемою доставки об’ємного вантажу з точки «А» до точки «В». Пов’язані вони і з вибором транспорту достатньої вантажопідйомності та обсягу кузова, з виносом-внесенням, навантаженням-розвантаженням. Найчастіше, навіть вирішивши ці непрості завдання, ми залишаємося незадоволені, після того, як привезені меблі доводиться тут же ремонтувати, або того гірше, позбавлятися «дрів», на які вона перетворилася в результаті транспортування.

Звернення до професійних перевізників зводить можливість псування майна нанівець. У цій статті ви зможете дізнатися про деякі поради від логістичної компанії Віва Транс, як можна оперативно і якісно перевезти меблі в умовах карантину.

Як правильно перевозити меблі, щоб уникнути її псування

Саме недооцінка складнощів при транспортуванні предметів інтер’єру стає основною причиною виникнення тріщин в елементах конструкцій, втрати кріплення, фасадної фурнітури тощо. Саме збереження речей є основним завданням при здійсненні переміщення меблів, а для цього необхідно дотримуватись певної послідовності всього процесу.

  • Безпосередньо перед навантаженням необхідно зняти деталі фурнітури та запакувати їх в окрему коробку або пакет.
  • Якщо є можливість, габаритні шафи, стіни, етажерки та інші вироби розбираються.
  • Торцеві частини та особливо кути необхідно вкрити за допомогою гофрокартону та зафіксувати пакувальною плівкою.
  • Вбудована побутова техніка демонтується та транспортується окремо.
  • Крихкі елементи бажано також зняти з конструкцій, упакувати ретельніше, і перевозити більш комфортним транспортом.

Також слід правильно використовувати скотч при упаковці вантажу – клейка частина повинна стосуватися тільки пакувальних матеріалів – плівки та картону, і в жодному разі не закріплюватись на меблевих конструкціях.

Переваги професійного підходу

Замовляючи грузоперевозки по Киеву в компанії Віва Транс команді професіоналів, ви отримаєте послугу в комплексі, тобто. автомобіль, здатний перевезти необхідну кількість меблів, акуратне пакування, навантаження та розвантаження, складання та встановлення конструкцій на новому місці. Вартість сервісу розраховується окремо у кожному конкретному випадку. Прийміть правильне рішення та довірте перевезення досвідченим вантажникам, професійним водіям.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.