Ретроградний Меркурій: чого чекати з 29 грудня по 18 січня

Ретроградний Меркурій: чого чекати з 29 грудня по 18 січня

Ретроградний Меркурій / фото: pixabay.com

З 29 грудня знову почнеться ретроградний Меркурій, а це може означати, що Новий рік у багатьох піде не за планом. Якщо у вас так і не з’явився святковий настрій, знайте, причиною цього став ретроградний рух планети.

Про це повідомляють Новини Планети.

Ретроградність буде проходити в сузір’ї Козорога. Астрологи кажуть, що цей вплив на собі відчують всі знаки зодіаку. Багато хто перегляне своє ставлення до фінансів і роботи. Якщо мріяли відпочити в зимові свята, забудьте про це. Меркурій не помилує нікого.

Експерти попереджають: комп’ютерна техніка і мобільні телефони можуть працювати зі збоями в цей час, що принесе додаткові клопоти в століття цифровізації та інтернету.

Близнюкам і Дівам буде найскладніше в ці три тижні. Річ у тому, що саме Меркурій керує цими знаками Зодіаку. І коли планету “трохи заносить”, представники цих знаків Зодіаку відчувають на собі негативний вплив сильніше за інших. Для вас цей час буде багатий скандалами й застудами, фінансовими втратами та розладом у відносинах. Але ви з легкістю можете мінімізувати кількість негативу. Для цього достатньо відмовитися від прийняття важливих рішень в ці дні.

Очікується, що 29 грудня планети Венера і Меркурій об’єднаються. Такий планетарний союз дозволить розв’язувати фінансові проблеми та отримати якісь невеликі дивіденди. У цей день можна просити прощення й укладати перемир’я.

31 грудня люди з’ясовуватимуть стосунки. І якби в будь-який інший день ці з’ясування проходили мирно, то в період ретроградного Меркурія, все буде відбуватися на багато жорсткіше: італійські пристрасті, биття посуду і гарячі перемир’я. Астрологи рекомендують цього дня зануритись у себе. Тоді він пройде на багато спокійніше.

З 2 до 13 січня не беріться за нові проєкти. Упорядкуйте поточні справи, можете довіряти своїй інтуїції.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.