На території окупованої Луганщини офіцерам РФ стало лячно

На території окупованої Луганщини офіцерам РФ стало лячно

Російські окупанти / фото: РБК Україна

Через постійні обстріли на території Луганської області військові командири бояться виходити з укриттів навіть задля справляння природних потреб. Лячно і рядовим російським окупантам – вони все частіше тікають з фронту.

Про це йдеться у черговій перехопленій Головним управлінням розвідки Міноборони України телефонній розмові російського окупанта із ріднею.

Солдат одного з окупаційних підрозділів розповів, що військове командування обіцяє їх роззброїти та вивести з лінії фронту до 14 січня — спочатку в Луганськ, потім до кордону, а далі у Міллерово Ростовської області. Втім, російській військовослужбовець цим обіцянками не вірить і вважає їх брехнею для обнадійливості.

“Ні, вони можуть нас вивести, припустимо, до Луганська, але там ми і залишимося”, — розмірковує росіянин.

В телефонній розмові військовий РФ  розповів, що російські офіцери через українські обстріли на території Луганської області бояться навіть виходити з укриттів аби справити фізіологічні потреби.

“Вони в пляшку пісяють і солдатам дають, щоб ті викинули”, — так описав побут офіцерів-боягузів на фронті росіянин.

Російський солдат повідомив родичці, що тільки за одну ніч його підрозділ виявив на одній із доріг з фронту в тил два десятки дезертирів. За його словами, у втікачів не стали стріляти, а просто затримали і передали до штабу, де з ними буде розбиратися командування. На дезертирів, що намагалися втекти і попередньо здали позиції, чекає військовий трибунал, йдеться у повідомленні ГУР.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.