Космічна стоматологія у Львові

Космічна стоматологія у Львові

Хочете собі таку ж гарну посмішку, як у тих людей, що рекламують зубні пасти? Тоді без послуг професійних стоматологів не обійтись. Навіть старанний щоденний догляд не може на 100% захистити від карієсу, пародонтозу та інших проблем. Можна записатись на прийом в одну з найкращих клінік Львова www.draganchuk.com.ua, тут працюють справжні професіонали.

Тут надають стоматологічні послуги широкого спектра:

  • імплантація зубів;
  • лікування;
  • стоматологічна хірургія;
  • естетична стоматологія (відбілювання, вініри);
  • професійна чистка;
  • вирівнювання зубів.

Сюди частенько звертаються, щоб виправити помилки інших дантистів, не лише львів’яни, а й іноземці. Після того, як українці масово поїхали за кордон, багато хто з них повертаються до  України, щоб…вилікувати зуби, ще й іноземців із собою привозять. У нашій країні дійсно надзвичайно якісні медичні послуги. Це не міф, а перевірена правда.

Вирівнювання зубів, протезування, виготовлення вінірів та інші послуг  доступні у Львові, і не за всі гроші світу.

Сучасна стоматологія — це безболісно і зовсім не страшно

Досвід, сучасне устаткування та освіта — ось три кити, на яких базується стоматологія сьогодні. Без них неможливо бути №1 у своїй справі. Досвід стоматологи зі Львова здобували не лише в Україні, а й за кордоном (Париж, Будапешт, Берлін,  Вільнюс). Освіту отримували у кращих ВНЗ. Маркером надійності стоматології є їх гарантії. На протезування лікарі дають довічну гарантію. На всі інші послуги — 3 роки.

Сучасні методи діагностики дають змогу без болю та дискомфорту оцінити стан зубів та ясен. Не треба боятись лікаря у білому халаті чи, наприклад, гучної бормашини. Це все лишилося у минулому або поза стінами клініки NOVA.

Якщо зуб болить, його не обов’язково видаляти. Можна спочатку пролікувати. Своєчасне звернення до лікаря вбереже всі зубки. Тому не потрібно нехтувати профілактичними оглядами. До цього варто й дітей привчати. До речі, у клініці лікарі допоможуть з вибором зубної пасти, ополіскувача індивідуально кожній людині. Лікування проходить потрійний контроль.

NOVA працює 7 днів на тиждень. Тому, навіть якщо у суботу ввечері чи у неділю вранці необхідно терміново відвідати стоматолога (зняти гострий біль, чи зуб надколовся), можна записатись на прийом та отримати допомогу. Запис можна зробити онлайн чи через телефон (вказано на сайті). Для зручності та комфорту клієнтів клініка має власний мобільний додаток.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.