У Стилус представили рейтинг найпопулярніших повербанків у 2022 році

У Стилус представили рейтинг найпопулярніших повербанків у 2022 році

Фахівці інтернет-магазину електроніки та гаджетів Стилус склали рейтинг портативних повербанків, які користувалися найбільшою популярністю у покупців у 2022 році.

Сьогодні портативний повербанк — необхідність. У ситуаціях планових або екстрених відключень електроенергії це єдиний спосіб продовження часу дії смартфонів і планшетів.

Топ-3 повербанків

  • Зовнішній акумулятор Xiaomi Mi Power Bank 3 20000mAh Dual USB Fast Charge. Компактний повербанк підтримує двосторонню швидку зарядку. Завдяки універсальній батареї, яка підтримує два порти USB-A та один порт USB-C, можна заряджати три пристрої одночасно.

  • Baseus Power Bank 20000mAh Bipow Display 15W. Портативна батарея, яка може одночасно заряджати до трьох гаджетів. Підходить для смартфонів, планшетів, ноутбуків та інших гаджетів. При цьому інтелектуальна система автоматично визначає тип пристрою та регулює силу струму. Це захищає гаджети від перегріву, високої напруги, перезаряджання і т.д.

  • BLOW Power Bank 40000mAh 15W. Є два USB порти. Підтримує функцію швидкого заряджання. Є енергоощадні функції: захист від перенавантаження, перегріву, відключення при глибокому розряді. Якщо середньому повербанків вистачає на 500 циклів зарядок, ця модель розрахована на 1000 циклів.

Також серед споживачів популярністю користуються зовнішні акумулятори виробників iOttie, iWalk та RavPower.

На що звернути увагу при купівлі

Один із важливих показників, на який слід звернути увагу — місткість батареї. Чим вона більша, тим на більшу кількість зарядок вистачить повербанк. Але чим більше місткість — тим більший розмір і вага зовнішнього акумулятора.

Ще один важливий параметр — струм зарядки. Найчастіше цей показник варіюється від 1 до 3 А. Якщо повербанк цей параметр буде нижчим, ніж у смартфона, який потрібно зарядити, то час зарядки буде довше — наприклад, замість двох годин три. Тому перед покупкою потрібно подивитися на маркування зарядних пристроїв своїх гаджетів.

Деякі параметри не впливають на працездатність, але впливають на комфорт у використанні. Наприклад, наявність дисплея з індикатором рівня заряджання.

Про компанію

Інтернет-магазин Stylus з 2008 року забезпечує споживачів надійною технікою та гаджетами. В асортименті компанії як і флагмани провідних виробників, так і пристрої менш відомих, але не менш якісних брендів.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.