Сервіс YouControl для вашого бізнесу

Сервіс YouControl для вашого бізнесу

YouControl — це послуги для вашого бізнесу. Планування, аналіз ринків, ділова розвідка та розслідування, які допоможуть уникнути репутаційних втрат. Імідж компанії, її репутація — це те, що можна напрацьовувати роками і легко  зіпсувати в одну мить. Компанія https://youcontrol.com.ua/articles/stop-russia+/ допоможе уникнути бід та неприємностей.

Організація надає досить специфічні послуги, можливо про них ви ще не чули. Тож дізнайтесь трошки більше:

  • Можна сформувати досьє на будь-яку компанію, інформація береться із перевірених джерел.
  • Можна отримати актуальну інформацію про ФОП, компанію та зрозуміти, чи можна співпрацювати із цими підприємцями.
  • Можна моніторити зміни та стежити за станом компаній.

Для чого це потрібно? Елементарно, Ватсоне, у час війни це особливо важливо, адже можна ненароком почати співпрацю із компаніями, що мають зв’язки із країною агресором та потрапити під санкції. Можна натрапити на недобросовісного партнера та потрапити у халепу. Через дію санкцій легко можуть бути заморожені активи, і це далеко не всі мінуси. Також можуть бути:

  • обмеження фінансових операцій;
  • заборона на в’їзд;
  • анулювання ліцензій;
  • анулювання дозволів тощо.

Можна легко втратити бізнес через таких партнерів, постачальників, клієнтів. Підсанкційні компанії із Росії та Білорусі знищать чесну, напрацьовану роками репутацію вщент. Після такого удару починати справу з нуля, чи «відбілитись» майже неможливо, адже де факто компанія потрапляє до чорного списку.

Подібне партнерство привертає увагу правоохоронних органів, ЗМІ швидко розповсюджують новини про таких підприємців. Тому краще вжити профілактичні заходи — звернутись за послугами до YouControl.

Тестовий доступ — спроба для кожного

Кожен може спробувати тестовий доступ. Для цього можна заповнити коротку форму та лишити контактний номер. Це чудова можливість перевірити якість послуг компанії. До того ж він вимагає мінімум дій від підприємця. Усі звіти надходять у форматі ПДФ: перевірка чинності поліса, результати стану полісу, страхування, відомості про транспортні засоби та багато іншого.

Також можна отримати консультацію менеджера. Уся інформація лишається конфіденційною назавжди. YouControl використовує 180 джерел інформації, а їх розробки рекомендують Нацбанк та Податкова ДФС України. Вам допоможуть із комплексним рішенням, з оцінкою ризиків та можливостей у короткий час. До речі сервісами YouControl користуються 94% банків України.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.