В окупованому Маріуполі з’явився серійний маніяк

В окупованому Маріуполі з’явився серійний маніяк

Зруйнований окупантами Маріуполь / фото: DW

Петро Андрющенко опублікував у своєму телеграм-каналі відео, на якому місцеві жителі розповідають, що маріупольців тероризує маніяк. Він вбиває жінок, а окупаційна влада чомусь не реагує на серію злочинів.

Про це повідомляє 24 канал.

Радник мера Маріуполя повідомляє, що в місті вбито щонайменше шість жінок. Місцеві очевидці злочинів говорять про надмірну жорстокість маніяка, у всіх його жертв були відсутні очі. Серійний вбивця орудує у Лівобережному районі та 23 мікрорайоні.

За інформацією Петра Андрющенка, окупаційна влада вважає за краще закривати очі на криваві звірства злочинця. Слова місцевих очевидців точно не вигадка, адже за останній місяць було зафіксовано 11 насильницьких смертей жінок.

Більшість убивств було скоєно у Центральному та Лівобережному районах. Андрющенко повідомляє, що серія злочинів була зафіксована у місцях розташування будівельників із РФ.

Поліцейські відмовляються приймати заяви від місцевих мешканців. Вони не мають права спілкуватися з росіянами, не кажучи вже про якісь підозри чи розслідування.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.