110-річна американка розкрила секрети свого довголіття

110-річна американка розкрила секрети свого довголіття

Кетрін Феррелл / фото: Twitter

Мешканка невеликого американського містечка Дарем, штат Північна Кароліна, К. Феррелл зустріла своє 110-річчя. За століття жінка пережила Велику депресію, COVID-2019. Кетрін поділилася своїми секретами, які допомогли їй отримати статус довгожителя і зберегти фізичну форму, позитив.

Про це повідомляє CBS17.

Життя 110-річної американки

Кетрін Феррелл народилася у 1912 році у штаті Північної Кароліни. Закінчила школу в Даремі, у юнацькі роки виступала за баскетбольную команду. У 30-х роках здобула диплом про середню освіту. Мрія Кетрін – стати вчителем, але сім’я не мала стільки коштів. Юна дівчина змогла втілити прагнення вчитися у недільній школі.

Феррелл згадує часи Великої депресії, рух за громадянські права і пандемію COVID-2019, котра все ще не закінчилася.

110-й день народження пройшов у родинному колі та з найближчими друзями. Президент Джо Байден, губернатор штату Р. Купер звернулись до Кетрін з теплими привітаннями.

Кетрін Феррелл та її секрети довголіття

Поважний вік не заважає жінці залишатися у чудовій фізичній формі та насолоджуватися кожним днем. Кетрін активно стежить за здоров’ям та стабільно відвідує лікарів.

Щодо секретів вони прості, але часом їх складно виконати. Ключ до довголіття – це віра та любов у першу чергу до себе та оточуючих. Потрібно забути про жаль, цей час слід приділити важливим речам. Кетрін протягом усього життя дотримується ще одного правила – стався до людей так, як хочеш, щоб ставилися до тебе. Відкидаємо злість і ненависть, вчимося поважати інших і просто рухатися вперед.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.