ЗСУ за добу знищили 370 окупантів: свіжі втрати ворога

ЗСУ за добу знищили 370 окупантів: свіжі втрати ворога

Свіжі втрати ворога / фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ продовжують завдавати ворожій армії величезних втрат, що призводить до того, що бойовий дух окупантів стає все нижчим. За весь час боїв з російською армією, українські захисники змогли знищити 66650 ворогів. Крім того, було ліквідовано величезну кількість техніки.

Про це повідомляють Новини Планети.

Генеральний штаб ЗСУ надав інформацію щодо того, скільки саме за весь час війни втратили окупанти живої сили та техніки. Починаючи з 24 лютого українські воїни знищили: 2567 танків, 5255 броньованих машин, 269 літаків і 243 вертольоти. Також ворог втратив понад півтори тисячі артилерійських систем, 189 засобів ППО, 1311 БПЛА і 372 РСЗВ.

За минулу добу солдати України знищили щонайменше 370 ворогів. Варто зазначити, що дана інформація є приблизною, адже на окремих напрямках ведуться активні бойові дії, тому точно підрахувати втрати ворога не представляється можливим.

Крім того, за 19 жовтня окупанти втратили 20 броньованих машин, 13 танків, 25 безпілотників, 1 вертоліт, 9 артилерійських систем, 6 крилатих ракет, а також 6 одиниць автомобільної техніки.

Не сиділа без діла й українська авіація. За минулу добу було завдано десять влучних ударів по місцях скупчення живої сили та техніки ворожої армії. Генштаб ЗСУ надав інформацію щодо того, що на півдні України збройні сили змогли виконати більше, ніж 440 вогневих завдань. Це дозволило зробити ЗС РФ слабшими, адже вони втратили багато важливої для них техніки.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.