Буданов розповів про закінчення війни в Україні

Буданов розповів про закінчення війни в Україні

Кирилл Буданов  / фото: 24 канал

ЗСУ продовжують впевнено наступати на ворога. Уже найближчим часом українська армія просунеться значно вперед по лінії фронту. Це станеться до кінця 2022 року.

Про це повідомив керівник головного управління розвідки Міноборони України Кирилл Буданов.

“До кінця року ми ще просунемось вперед значно, це будуть значущі перемоги, ви скоро це побачите”, — сказав керівник управління розвідки.

Він також ствердив, що вже до кінця весни та початку літа мають завершитись воєнні дії. На уточнювальне запитання інтерв’юєра: “Завершення — це вихід на кордони 91-го року?”, він відповів: “Для початку вийдемо на ці кордони”.

Також Кирило Буданов висловив думку, що після завершення війни почнеться дуже серйозний політичний процес, пов’язаний зі змінами в нинішній рф. А саме, керівник зазначив про те, що від рф можуть від’єднатися її регіони.

“Москва виплачуватиме репарації нам, це все їх чекає, це призведе до зміщення певного економічного центру рф на нашу територію “, — пояснив Буданов.

Станом на 18 жовтня 2022 року Збройні сили України вже здійснили вкрай успішний прорив на усіх фронтах війни. Саме українська армія та її дії створили надію серед західних урядів і військових експертів, що війна може закінчитися вже до Різдва, 25 грудня.

“Якщо прогрес Києва збережеться, сили путіна будуть витіснені з Донбасу та назад до росії до кінця 2022 року”, — йдеться у повідомленні британської газети The Times.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.