Солдати РФ скаржаться на брак спідньої білизни та туалетного паперу

Солдати РФ скаржаться на брак спідньої білизни та туалетного паперу

Російські війська / фото: DW

Російська Федерація не має можливості повністю оснащувати всім необхідним окупаційні підрозділи. Звернути увагу потрібно ще й на те, що на фронті, на сьогодні спостерігається дуже сильний дефіцит дійсно якісної військової техніки.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Експерти проаналізували інформацію надану російською стороною. Найбільше уваги було приділено заявам військових блогерів, які говорять про те, що окупаційна армія відчуває неймовірно серйозні проблеми з елементарними речами – вони не мають достатньої кількості засобів гігієни.

Солдати російської армії стали також скаржитися на те, що вони не мають необхідну їм кількість спідньої білизни, мила, а також туалетного паперу. Точно така ж інформація надавалася і прокремлівською військовою блогосферою Російської Федерації.

Попри все це, Міністерство оборони РФ стверджує, що абсолютно всі мобілізовані військові Росії отримують виключно сучасне спорядження. Їм видають не тільки засоби захисту, але ще і спорядження тактичного, медичного характеру, якісну польову форму та аптечки.

Військові блогери Російської Федерації почали критикувати російську армію за те, що військовослужбовці змушені використовувати в боях стару техніку і їм ніхто не видає сучасне обладнання, яке могло б демонструвати відмінну ефективність.

У ворожих соціальних мережах зустрічається краудфандингова ініціатива щодо закупівлі окупантам тепловізорів, транспортних засобів, безпілотників, а також обладнання для зв’язку. Нібито все це потрібно не тільки батальйонам, а й цілим бригадам. Одночасно з цим до деяких російських військових частин прибули мобілізовані солдати, які у своєму розпорядженні мали виключно радянське спорядження та озброєння. Через це більше сотні призовників з Брянська відмовилися їхати на фронт в Україну.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.