Генератори Konner&Sohnen

Генератори Konner&Sohnen

Силове устаткування надзвичайно корисне та ефективне не лише удома. Його використовують аптеки й магазини, лікарні, ресторани щоб забезпечити нормальну роботу в умовах відсутності електропостачання.  Одними із кращих, що сьогодні є на українському ринкові є генератори Konner&Sohnen — надійні  й незамінні.

Електрогенератор — це така портативна електрична стація, яка в залежності від модифікації може перетворювати бензин дизель чи газ на електричну енергію.

Різновиди німецьких генераторів від K&S

Стверджувати що газовий генератор кращий за дизельний чи навпаки недоречно. Кожен із них по своєму ідеальний і підходить для різних задач. Виробник випускає як побутові, так і професійні генератори. Між собою вони відрізняються кількістю фаз. Наприклад побудові однофазні та можуть генерувати 220 і 380 В. Двох та трифазні більш потужні (400 В).

Найпопулярніші з генераторів — бензинові. Вони мають компактні розміри, невелику вагу, легко транспортуються. Такі чудово підходять для дому чи для дачі. Легкі у використані, швидко окупаються. Єдине, що має знати людина, яка хоче придбати такий: щоб генератор працював довго та чітко, важливо стежити за рівнем масла у бачку.

Дизельні моделі чудово витримують тривалі навантаження. Вони важчі та більші за бензинові, потужніші, енергоекономні. Як правило однієї заправки дизелем вистачає на 8-10 годин роботи. Саме такі найчастіше використовують для торгових та медичних приміщень, аптек.

Газові генератори мають деякі незручності в експлуатації, адже прив’язані до джерела газопостачання (газова магістраль чи балон). Хоча, якщо проводити розрахунки, саме цей варіант дає найдешевшу електричну енергію. Саме тому він оптимально підходить для використання вдома.

Виробник зробив устаткування максимально безпечним за рахунок численних модифікацій. Наприклад усі генератори Konner&Sohnen обладнано:

  • автоматичними вимикачами;
  • лічильником;
  • водяним охолодженням.

Наступає холодна зима, багато українців знають, що вона буде найтяжчою за 30 років існування країни. Цього року не виключені проблеми з опаленням та енергопостачанням. Тому вже зараз краще замислитись над придбанням такого помічника. Він допоможе пережити тяжкі часи та прослужить довгі роки.

Замовити та придбати оригінальні німецькі генератори можна в ESG. Доставка можлива по всій Україні, окрім окупованих територій.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.