Відомий журналіст розповів, коли та як помре Путін

Відомий журналіст розповів, коли та як помре Путін

Коли помре Путін / фото: ВВС

Род Ліддл — англійський письменник і журналіст пророкує Путіну смерть у ванній кімнаті. На думку Ліддла президент РФ не може прийняти той факт, що програв війну, яку сам затіяв. Зараз він проходить стадії від заперечення до гніву, але закінчиться все для нього смертю.

Про це повідомляє The Sun.

Журналіста здивував той факт, що президент РФ впевнений у своїй правоті. Мовляв, Захід припинить допомагати рано чи пізно, українці звикнуться із тим, що частина країни окупована і війна завершиться перемогою. Але ж всі свідомі люди розуміють, що такого сценарію не буде. Опитування у різних країнах показали, що більшість людей впевнена у поразці країни-терориста.

Українці відвоювали понад 6 тисяч метрів квадратних своїх територій на сході. Контрнаступ ЗСУ здійснюють більш ніж успішно. США за жодних обставин не припинить допомагати, Європа також буде протистояти імперським амбіціям.

Росія хотіла демілітаризувати Україну, в результаті ЗСУ мають натовську зброю яка в рази перевищує російську. Про денацифікацію взагалі соромно говорити. Тепер кожен українець заявляє, що він патріот і націоналіст. Вони хотіли захистити людей Донбасу, але тепер там помирає у сто разів більше, ніж у 2021 році.

Погрози ядерною зброєю зараз ніхто не сприймає серйозно. Росію не бояться. А нові 300 тисяч мобілізованих громадян РФ лише вказують на те, що «воєнная операція» повністю провалена.

Коли Україна вигріє війну, президент Росії навряд захоче піти у суд, і сісти на лаві обвинувачуваних, як це було із фашистами після Другої світової війни. То йому більше нічого не залишиться, окрім як накласти на себе руки: випити отруту, наковтатись таблеток, ось вірогідний варіант.

Журналіст вважає Путіна боягузом, який боїться не лише смерті, а й болю та мук. Тому він помре тихо на самоті.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.