У цих знаків Зодіаку новий тиждень буде сповнений труднощів

У цих знаків Зодіаку новий тиждень буде сповнений труднощів

Гороскоп на тиждень / фото: freepik.com

Новий тиждень не для всіх знаків пройде рівно. Астрологи рекомендують бути вкрай обережними трьом знакам зодіаку. Їх підстерігають труднощі на роботі та вдома, проблеми зі здоров’ям і зрада. Саме те, як вони зможуть вийти з ситуації, що склалася, визначить їх майбутнє.

Близнюки — ви можете постраждати від заздрісників. Вони будуть пускати про вас плітки, діяти тихо за спиною на роботі. Через це можуть бути конфлікти з начальством.

Можуть погіршитися відносини із сестрами та братами. Причиною розбрату стануть різні погляди на ситуацію, яка зараз склалася в сімейному колі.

Зірки будуть намагатися вас всіляко застерегти, тому звертайте увагу на знаки, які будуть зустрічатися на кожному кроці.

Скорпіон — спокійний, поки його не потривожать. Найближчий тиждень вас будуть намагатися дратувати, щоб дискредитувати на роботі або виставити в невигідному світлі перед коханою людиною.

Вам потрібно контролювати свої емоції та не піддаватися на провокації. Ваші терпіння і стійкість високо оцінять вдома і на роботі. Тому не опускайтеся до рівня колег, будьте вище чвар і пліток.

Також можуть нагадати про себе старі травми. Тому висока ймовірність потрапити до лікаря на цьому тижні. Бережіть ментальне і фізичне здоров’я. Ви зараз, як оголений провід, вам потрібен спокій.

Риби — тихий знак, але пригоди самі вас знаходять. На цьому тижні тримайтеся якомога далі від усього, що може спричинити травми. Заняття спортом, ремонт, шиття та інші справи поки що краще відкласти.

Вашу таємницю розповість людина, від якої не очікували такої підлості. Зрада виб’є землю з-під ніг, але ненадовго. Поруч будуть друзі та сім’я. Вони підтримають і допоможуть розв’язати всі проблеми. Не тримайте зла на кривдника, закон бумеранга ще ніхто не скасовував.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.