Окупанти більше не хочуть ремонтувати Антонівський міст

Окупанти більше не хочуть ремонтувати Антонівський міст

Антонівський міст після ударів ЗСУ / фото Костянтина Риженко

Збройні сили України неодноразово потрапляли по Антонівському мосту. Наразі Російська Федерація не має можливості перекинути свою техніку на лівий берег Дніпра. При цьому окупанти не збираються займатися його відновленням, тому ремонтувати міст доведеться Україні після того, як вона звільнить Південь країни від окупації.

Про це повідомляє 24 канал.

Гауляйтером Херсонської області Кирилом Стремоусовим було зроблено заяву щодо того, що немає жодного сенсу у відновленні Антонівського мосту. Це є доказом того, що окупанти не планують витрачати час та сили на ремонт об’єкту.

Зрадник України при цьому заявив, що Антонівський міст дуже постраждав через те, що його неодноразово обстріляли ЗСУ. Насамкінець він додав, що не бачить сенсу відновлювати міст.

Варто звернути увагу на те, що якийсь час тому Росія докладала максимум зусиль до того, щоб його відремонтувати, адже на Херсонщині саме він мав важливе стратегічне значення. І тому залучалося безліч людей із територій, що перебувають під окупацією РФ. Всім охочим обіцяли дуже добре заплатити.

Антонівський міст був дуже важливим для ворога, адже його використовували для того, щоб перекидати на правий берег Дніпра з окупованих територій та Криму сили та техніку. ЗСУ останнім часом почала активно обстрілювати цей об’єкт. На сьогоднішній день українські захисники додатково контролюють Даріївський міст та Каховську ГЕС.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.