Російський бронеавтомобіль впав в річку з Антонівського мосту

Російський бронеавтомобіль впав в річку з Антонівського мосту

Антонівський міст / фото: 24 канал

ЗСУ вже неодноразово показували окупантам, що вони на сьогоднішній день повністю контролюють усі переправи через Дніпро у Херсонській області. На даний момент Антонівський міст не можна використовувати для проїзду, і це підтвердили вже самі росіяни. Коли вони спробували перетнути річку, їхній бронеавтомобіль впав в воду.

Про це повідомляє 24 канал.

Активіст із Херсона Володимир Молчанов розповів про цей інцидент і додав, що жертв події немає. Він наголосив на тому, що після того, що сталося, навряд чи хтось із окупантів наважиться скористатися переправою.

«Російські солдати мають надто коротку пам’ять, але, напевно, хоча б тиждень вони почекають і не намагатимуться проїхати Антонівським мостом. Варто зазначити, що буквально вчора було заборонено всім цивільним перетинати Дніпро на човнах», – додав він.

На сьогоднішній день є лише один спосіб перетнути Дніпро – скористатися водним транспортом та підпливти до берега на Голій Пристані. Також можна переплисти поромом, але російські військові заборонили вести на ньому будь-яку зйомку.

«Не варто забувати про те, що окупанти панікують через понтони. У зв’язку з цим вони регулярно змінюють їхні маршрути. Переправи при цьому весь час обстрілюють ЗСУ, тож росіяни докладають максимум зусиль для того, щоб сховати місця посадки. Шансів сховатись від української армії дуже мало і ризик загинути під час переправи неймовірно великий», – розповідає Молчанов.

Варто нагадати, що 4 вересня поряд з Антонівським мостом було чутно понад десять вибухів, про що розповіли окупанти. Вони почали стверджувати, що це спрацювала їхня ППО. 2 серпня поряд із мостом місцеві жителі бачили стовп густого диму. Швидше за все, ЗСУ потрапили по окупантам. Таку саму інформацію мешканці Херсонської області надавали і 1 вересня. Тоді українські захисники, найімовірніше, знову попали в ціль.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.