У РНБО пояснили, чому Путін зволікає з відставкою Шойгу

У РНБО пояснили, чому Путін зволікає з відставкою Шойгу

Путін та Шойгу / фото: росЗМІ

Президент Російської Федерації Володимир Путін не поспішає відправляти у відставку Сергія Шойгу, який обіймає посаду голови Міністерства оборони РФ. Причиною цього є те, що зараз диктатор не хоче займатися серйозними кадровими перестановками, адже для Росії настав неймовірно складний час.

Про це повідомляє РНБО.

Причину того, що Путін досі не відправив Шойгу у відставку, назвали у Центрі протидії дезінформації при РНБО. Джерела, які мають інформаторів у Генштабі РФ, говорять про те, що як тільки вийде підібрати іншу кандидатуру, що максимально підходить на цю посаду, Шойгу відразу ж замінять.

У Центрі також дали коментар щодо того, що розвідка Великобританії з’ясувала, що голову Міноборони РФ на сьогоднішній день фактично усунули від керівництва армією на території України. До основних помилок Шойгу віднесли те, що міністр не є компетентним керівником. Він не має спеціальної військової освіти та будь-якого реального досвіду.

Крім того, глава Міноборони Росії жив у світі ілюзій, коли всім розповідав, що в деяких регіонах України переважає проросійський настрій. Не варто забувати ще про одну обіцянку Шойгу. Він стверджував, що «Київ буде взято за три дні». У розвідці додали, що Путін дуже сподівався, що слова міністра виявляться правдою.

Останнім часом ситуація загалом стала дуже напруженою. Наприклад, на території Херсонської області розпочалася запекла «боротьба за владу» між ФСБ та тими, кого вибрав для управління регіоном Шойгу. Є інформація про те, що люди міністра оборони почали мстити ФСБ за численні обшуки. Вони в якийсь момент просто не попередили про те, що ЗСУ збирається завдати потужного удару по казармах ФСБ.

Звернути увагу варто на те, що ставленики Шойгу використовують бюджетні кошти для того, щоб сплачувати за послуги піарників, які поширюють інформацію, що відповідальність за провал у війні з Україною лежить на ФСБ. У свою чергу, ФСБ публікує дані, що підлеглі міністра не були готові до війни, а в його оточенні процвітає корупція.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.