Мінус 350 окупантів: Генштаб розкрив нові втрати РФ в Україні

Мінус 350 окупантів: Генштаб розкрив нові втрати РФ в Україні

Українська армія продовжує бити ворога / фото: Генштаб ЗСУ

ВСУ активно обстрілюють окупантів і завдають російській армії величезних втрат. Станом на 31 серпня українські захисники змогли ліквідувати практично 48 тисяч ворогів. Лише за останню добу було знищено 350 солдатів ЗС РФ. Ця цифра є приблизною, адже підрахувати точно ворожі втрати неможливо через активні бойові дії на окремих напрямках.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Росія залишається не тільки без живої сили, але ще й постійно у великій кількості втрачає техніку. Звернути увагу варто на те, що це неймовірно важливо, адже ворог використовує її для постійних атак наших військових та терору мирного населення.

За останню добу було знищено українськими захисниками 20 танків та 18 броньованих машин, а також понад десяток артилерійських систем. Крім того, більше окупанти не мають у своєму розпорядженні 3 РСЗВ та багато іншої техніки. Генштаб надав інформацію щодо того, що найбільш значні втрати армія РФ зазнала на Курахівському та Донецькому напрямках. Звернути увагу потрібно на те, що на даний момент саме на Донеччині йдуть найбільш жорстокі бої. Ворог все ще намагається повністю окупувати весь регіон і вийти на адміністративні кордони.

Достатньо активні бойові дії спостерігаються на Бахмутському, Авдіївському напрямках. Найбільше страждають такі населені пункти, як Мар’їнка, Кодема, Піски, Першотравневе та Зайцеве.

Окупанти зробили спробу просунутися у бік Бахмута та Зайцево, але жодного результату їм досягти не вдалося і вони були змушені повернутися на ті позиції, що зайняли раніше. Також вони спробували встановити контроль над Кодемою і зараз поряд із населеним пунктом все ще точаться бої.

Тактичний стан ворог спробував поліпшити на Авдіївському напрямку. У зв’язку з цим було скоєно наступ на Мар’їнку та Красногорівку. Наші військові були готові до цього, тому окупанти не тільки не змогли досягти поставленої мети, але ще й втратили багато солдатів.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.