Туристи з Австрії втратили багаж двічі за відпустку

Туристи з Австрії втратили багаж двічі за відпустку

Туристи з Австрії втратили багаж двічі за відпустку / фото: freepik.com

Сім’я з чотирьох осіб, яка проживає у Відні, вирішила вирушити до Франції на Лазурний берег. Співробітники аеропорту в Афінах досить сильно зіпсували настрій відпочиваючим та підкинули несподівані проблеми.

Про це повідомляє Kronen Zeitung.

Щоб потрапити до Марселя зі столиці Австрії, відпочиваючі збиралися спершу пересісти на інший літак у Мюнхені. Майже в останній момент рейс Відень-Німеччина було скасовано. Сім’я почала швидко шукати інший маршрут. Найбільш простим виявився той, що передбачав переліт до Парижа, а потім до пункту призначення поїздом. Внаслідок цього і цей маршрут був недоступний через те, що французькі залізничники не впоралися зі своєю роботою.

Туристи були змушені вирушити через Афіни, хоча цей рейс був далеко не найкращим варіантом. Дорога була довгою, але дістатися до Греції відпочиваючі все ж таки змогли. Потім було здійснено переліт до Франції. У той же час не змогли дістатися пункту призначення чотири валізи сім’ї. Вони не були виявлені у Марселі. Від відпочинку не стали відмовлятися і все, що могло знадобитися, члени сім’ї були змушені купувати вже у Франції.

Звернути увагу варто на те, що багаж не було знайдено навіть за два тижні, коли відпустка закінчилася. Не повернули валізи навіть тоді, коли туристи були вдома. Авіакомпанія надала лише свої вибачення.

Представники аеропорту в Греції впевнені в тому, що всі зобов’язання з транспортування багажу були виконані. Повернення також не пройшло гладко. Сім’я вирушила додому через Мюнхен і цього разу Греція вже не брала жодної участі в перельоті. Все ж таки це не застрахувало від того, що багаж був втрачений вдруге. Тепер же «вдачливі» відпочиваючі залишилися без усіх тих речей, які вони придбали у Марселі.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.