У Мексиці з неба звалилася таємнича металева куля

У Мексиці з неба звалилася таємнича металева куля

Таємнича куля у Мексиці / фото: Ісідро Кано

Ісідро Кано, який є досить відомим мексиканським метеорологом, виклав на своїй сторінці у Facebook знімки кулі, чим привернув увагу величезної кількості користувачів соціальної мережі. Особливістю кулі стало те, що вона звалилася з неба прямо на дерево поблизу міста Веракрус, що в Мексиці.

Про це повідомляє Newsweek.

Свідки падіння таємничої кулі розповіли про те, що вона давала досить гучний шум, але при цьому не було ніякого яскравого світла або полум’я. Об’єкт нагадує собою досить твердий тип пластику або сплав з декількох різних металів. На сьогоднішній день фахівці не можуть точно сказати, чим насправді є куля, що впала з неба, але вони припускають, що вона навряд чи може бути космічним сміттям.

Кано порадив не наближатися до кулі, адже вона може бути радіоактивною. Крім того, знахідка може виступати як джерело дуже цінної інформації. Це може бути уламок китайської ракети, про яку всі говорили буквально тиждень тому і прогнозували падіння залишків на поверхню нашої планети наприкінці липня.

Уламки китайської ракети дійсно вдалося знайти кілька днів тому на території Південно-Східної Азії, що досить далеко від Мексики. Згодом Кано розповів про те, що фахівці дістали кулю з дерева і відвезли її, щоб провести дослідження об’єкта.

Особливістю сфери є те, що на поверхні кулі відсутні якісь сліди підпалин, які можуть говорити про те, що вона входила в атмосферу Землі. Деякі користувачі запропонували власні версії. Частина вважає, що сфера нагадує яйце дракона, інші одразу згадали про НЛО. У той же час, найбільш правдивим припущенням є те, що таємнича сфера – це звичайний метеозонд.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.