Відкриття офтальмологічного центру «Візіум» у Львові

Відкриття офтальмологічного центру «Візіум» у Львові

1 липня о 9.00 у Львові відкрито клініку мережі офтальмологічних центрів «Візіум». Центр працює на території найбільшого медичного центру в Україні MonoDoctor, що знаходиться за адресою вул. Залізнична, будинок 7 у Львові.

Наша мережа включає 11 центрів, що розташовані в різних містах України — у Києві, Дніпрі, Кременчуці, Краматорську та Сєвєродонецьку (останні два наразі закриті через воєнну ситуацію), а тепер і у Львові.

Львівський офтальмологічний центр мережі “Візіум” є діагностико-хірургічним. Він оснащений сучасним діагностичним обладнанням, точність якого дозволяє виявити будь-яке захворювання на ранніх стадіях після маніфестації та провести лікування, яке буде максимально комфортним, швидким та безболісним для пацієнта. Ця техніка виробляється брендами, які є визнаними лідерами на європейському та українському ринках.

У нашому центрі обладнано сучасну операційну для мікрохірургічних офтальмологічних втручань. Вони виконуються амбулаторно досвідченими лікарями та займають один візит.

«Проконсультуватися зі спеціалістами, пройти повну діагностику дитині та дорослому можливо у нашій клініці за один візит. Якщо встановлюється необхідність хірургічного втручання, ви можете відвідати центр вдруге та прооперуватися.», — каже Музальова Світлана, яка обіймає посаду головного лікаря у нашому офтальмологічному центрі у Львові.

У зв’язку з військовим станом наша клініка надає безкоштовні онлайн-консультації з фахівцями для всіх громадян України. Нашим захисникам ми забезпечуємо безкоштовний повний огляд, комп’ютерну діагностику зору та надаємо консультативні послуги.

Відкриття офтальмологічного центру «Візіум» у Львові

Діагностику та лікування у наших клініках проводять кваліфіковані лікарі-офтальмологи, які регулярно вдосконалюють свої навички шляхом участі у міжнародних науково-практичних конференціях та симпозіумах, а також обміну досвідом із колегами з інших країн. У лікуванні захворювань ми керуємося європейськими стандартами та використовуємо новітні методики – факоемульсифікацію при катаракті, лазерне лікування при патологіях рефракції та глаукоми.

Для маленьких пацієнтів у нашому центрі працює дитяча офтальмологія. Ми застосовуємо апаратне лікування – ефективний консервативний метод, що дозволяє відновити гостроту зору максимально комфортно для дитини.

Також у нашому центрі представлений великий вибір оптичних лінз, оправ, м’яких контактних лінз, розчинів та аксесуарів.

За всю історію роботи мережі офтальмологічних центрів «Візіум» наші лікарі провели понад 70 000 успішних оперативних втручань та відновили зір тисячам пацієнтів.

Якщо хочете зберегти зір на все життя, проходьте щорічні профілактичні огляди в нашому центрі — вони допоможуть вчасно вилікувати будь-яку патологію, що виникла.

Більше інформації про нас ви можете дізнатись на сайті Візіум Львів, або зателефонувавши за вказаними номерами телефонів: +38 (032) 229 50 00 або +38 (067) 829 50 00.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.