Британець купив радіолокаційну станцію, щоб полювати на НЛО

Британець купив радіолокаційну станцію, щоб полювати на НЛО

НЛО / фото: Zim Locals

Вільям Сачіті, мільйонер із Великобританії, придбав стару авіабазу ВПС та збирається скористатися її радарною установкою для того, щоб полювати на НЛО.

Про це повідомляє Daily Mail. 

Колишня військова база Neatishead знаходиться у Норіджі. Її площа сягає понад 20 квадратних кілометрів. Саме тут мільйонер збирається проводити тестування власної розробки – системи автомобілів, що працюють в автономному режимі. Kar-Go використовується для доставки. У той же час у цій місцевості розташовується радарна установка AMES Type 84. Її використовували ще за холодної війни для того, щоб фіксувати ядерні ракети.

Щоб настільки дорогий подарунок не стояв просто так, мільйонер порадився з користувачами соціальних мереж щодо того, для чого йому застосувати радар.

«Я спробую відремонтувати його і якщо люди хочуть полювати на НЛО — будемо полювати на НЛО. Якщо цього хоче народ, то хто я такий, щоби їх судити. Моїм дорогим хобі буде пошук НЛО», — пожартував Сачіті.

Мільйонер зазначив, що для повного відновлення радара може знадобитися кілька років. Вперше територію старої бази виставили на продаж ще 2010 року. Тоді вартість ділянки сягала 4 мільйонів фунтів стерлінгів. На сьогоднішній день немає інформації щодо того, скільки заплатив мільйонер за свою нову «іграшку».

Сачіті народився Зімбабве. Коли йому виповнилося 17 років, він переїхав жити у Велику Британію. Досить швидко йому вдалося досягти значних успіхів у галузі робототехніки та штучного інтелекту. Компанія Kar-go займається розробкою безпілотних автомобілів, які експлуатуються для доставки невеликого розміру вантажів. Підприємство Сачіті може стати незабаром чудовим конкурентом таким компаніям, як Tesla та Google.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.