Російські солдати масово відмовляються воювати в Україні

Російські солдати масово відмовляються воювати в Україні

Росіяни відмовляються воювати / фото: 24 канал

Військові російської армії не хочуть воювати з українцями та просять їх звільнити зі служби. Останнім часом почало фіксуватися безліч бунтів, а самі окупанти не хочуть підкорятися вищому керівництву. Розвідці вдалося перехопити розмову одного з російських солдатів з його матір’ю. Він розповів про те, що у його підрозділі відбуваються постійно саботажі.

Про це повідомляє ГУР.

«Народ почав бунтувати. Солдати не хочуть виконувати накази, а деякі взагалі хочуть звільнитися зі служби», – каже військовий матері і говорить про те, що в його підрозділі ситуація взагалі критична.

Також під час розмови окупант згадав те, що він написав рапорт і далі не хоче воювати. Крім того, багато інших військових уже не лише написали рапорти, а й передали їх старшим офіцерам. Окупант зазначає, що документів зібралося дуже багато. Майже всі солдати відмовилися підкорятися наказам.

Мати сказала синові про те, що вона якийсь час тому вже залишала на сайті міністерства оборони звернення. Потім додала, що якщо незабаром не прийде відповіді, то в такому разі вона буде змушена звернутися до військової прокуратури. Жінка під час розмови взагалі заявила, що готова знайти хорошого юриста, але на це в неї немає грошей. Окупант же сказав, що нікого шукати не треба і все вирішиться само собою, адже ніхто не збирається далі воювати. У ході розмови згадувалося, що мати російського солдата чула про те, що «800 військових РФ відмовилися брати участь у війні у зв’язку зі своїм морально-психологічним станом».

Звернути увагу варто на те, що окупанти намагаються якнайшвидше покинути деякі з районів Херсона. Вони швидше за все бояться того, що дуже скоро ЗСУ їх знищить. Біжать російські війська через Арабатську стрілку до Криму. Цього стояло очікувати, адже російська армія зазнає величезних втрат. ЗСУ на сьогоднішній день знищило вже майже 36 тисяч окупантів.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.