На Херсонщині партизани ліквідували полковника РФ

На Херсонщині партизани ліквідували полковника РФ

Партизани підірвали автомобіль із полковником РФ / фото: 24 канал

Українські захисники продовжують рухатися Херсонщиною. Також у регіоні особливо активними на сьогоднішній день є сили опору. Наприклад, 10 червня партизани підірвали автомобіль, у якому пересувався один із російських полковників. Крім нього в машині перебували ще три військові РФ. Така заява була зроблена радником голови Офісу Президента Олексієм Арестовичем.

Про це повідомляє Фейгин Live.

Арестович наголосив на тому, що у південних регіонах останнім часом досить сильно активізувалися партизани і демонструють вражаючі результати. Останньою важливою подією стало знищення автомобіля з російським полковником та ще трьома офіцерами, які перебували в ньому. У той же час більше ніяких подробиць від Олексія Арестовича про те, що сталося, не було озвучено.

Радник глави Офісу президента додав, що буквально кілька днів тому партизани непогано постаралися і ліквідували установку “Град”, що належить окупантам. Її ворог перевозив для встановлення на вогневу позицію, щоб розпочати обстріл Очакова. Арестович підкреслив, що сьогодні дуже швидко змінюються дані щодо того, як справи в Херсонській області. Бої досить активні та з обох боків присутня ініціатива продовжувати бій. Саме тому зміни можна оцінювати мінімум через пару днів після того, як трапилася та чи інша подія. У випадку з оперативно-тактичною картинкою, за словами чиновника, вона починає вимальовуватися щонайменше через 10 днів.

Варто зазначити, що за минулу добу українські захисники знищили кілька складів, на яких окупанти зберігали боєприпаси. Усі вони розташовувалися біля Херсонської області. Склади були знищені артилерією в Бериславському районі, поряд із селами Чарівне та Дмитрівка.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.