ЗСУ знищили склад боєприпасів РФ у Чорнобаївці — Арестович

ЗСУ знищили склад боєприпасів РФ у Чорнобаївці — Арестович

ЗСУ знищили російський склад із боєприпасами / фото: Слово та Справа

Російські війська продовжують ліквідувати своїх бійців і тому все ще відправляють їх в Чорнобаївку. Складається враження, що окупанти знайшли чудове місце, щоб швидко та цілком законно утилізувати військових.

Олексій Арестович, радник Глави Офісу Президента, розповів, що вкотре українські солдати вдарили по ворогові на Херсонщині поряд із Чорнобаївкою. Можна припустити, що Росія не здатна робити хоч якісь висновки зі свого досвіду минулого. Армія РФ зазнала чергових втрат уже в 22-й раз поряд із Чорнобаївкою. Арестович навіть запропонував завершити минулий сезон 21 серією та розпочати новий.

«Відбулася атака складу із боєприпасами. Вибухи тривали приблизно годину, адже все почало відразу детонувати», – каже Олексій Арестович.

Радник глави Офісу Президента звернув увагу на дуже цікавий рух українських військових, які роблять усе можливе, щоб відштовхнути окупантів на Півдні. Він додав, що підрозділи ЗСУ намагаються відрізати ворога від постачання озброєння та припасів. Крім того, якщо все вийде, то вони не зможуть йти одночасно у двох різних напрямках. Для російських військ дуже небезпечним є те, що ЗСУ вклинилися в районі Давидового Брода. Звичайно, це не можна назвати якоюсь грандіозною перемогою. Це також не говорить про швидке визволення Нової Каховки. Водночас, це хоч і незначний, але контрнаступ.

Варто зазначити, що на Півдні є дуже велика кількість російських солдатів. Підрозділи ЗСУ розпочали контрнаступ у бік Херсона. Окупанти намагалися відбити атаки українських солдатів і довгий час до цього готувалися, але нічого не вийшло. Було передано інформацію про те, що росіяни просто почали втікати, а між підрозділами окупантів є сильна паніка.

На територіях, що тимчасово перебувають під окупацією, на сьогоднішній день дуже важка ситуація. Спостерігаються серйозні проблеми з продуктами харчування та ліками. Ворог знущається з мирного населення. Деякі населені пункти не мають світла, електрики та води.

Варто зазначити, що російські окупанти все ж таки прорвалися до Сєверодонецька. Там сьогодні йдуть дуже активні бойові дії прямо на міських вулицях. Ворог кидає всі свої сили на те, щоби не просто штурмувати, а й захопити Луганську область. Не дає спокою російська армія і Лиману, де навколо ведуться бої. Існує ймовірність того, що окупанти зможуть встановити контроль над цим населеним пунктом.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.