Росія втрачає контроль над мобілізованими на Донбасі

Росія втрачає контроль над мобілізованими на Донбасі

Росія втрачає контроль над мобілізованими на Донбасі / фото: цензор.нет

Генерали РФ щодня почали стикатися із серйозною проблемою. Їм стає дедалі складніше контролювати свої війська. Звичайно, поки що рано говорити про те, що їм зовсім не вдається контролювати особовий склад, але все ж таки перші ознаки цього вже з’явилися.

Про це повідомляє 24 канал.

Численні російські угруповання, мобілізовані РФ, що знаходяться на території України, виконують поставлені перед ними завдання виключно через те, що вони бояться власного командування та загороджувальних загонів. Варто зазначити, що деякі підрозділи не потребують навіть мінімальної мотивації, адже солдати, які входять до неї, отримують задоволення від війни та численних вбивств.

Подібні угруповання зазвичай складаються з організацій неонацистського характеру, але їх не дуже багато. Інші підрозділи складаються з справжніх нелюдів, які під впливом страху почали зриватися на полонених українських військових та мирному населенню.

Розвідка говорить про те, що російські генерали намагаються якнайшвидше поширити між окупантами те, якими «звірствами займається ЗСУ». У такий спосіб вони намагаються мотивувати свої війська на подальші битви. Для підтримки військового духу серед окупантів генерали вигадують казки про те, наскільки успішною є спецоперація. Вони відзначають, що незабаром солдати вирушать додому до своїх рідних справжніми героями.

Безпосередньо перед боєм у хід йдуть фрази про «подвиги дідів», а також численні обіцянки покарати всіх, хто не підкориться наказу і продемонструє своє боягузтво. Офіцери попереджають російських солдатів про те, що якщо вони втечуть з позицій, то їх негайно повернуть на фронт. Дезертирів найперших відправлять штурмувати позиції ЗСУ в якості «гарматного м’яса». Це є вагомим аргументом для військових РФ і вони через страх виконують усе, що їм наказують.

У той же час, генерали почали ще в середині травня розуміти, що вони втрачають контроль над найбільш наляканою частиною своїх військ – над чоловіками, які були мобілізовані на Донбасі. За три місяці битв у них стався психологічний перелом. Вони усвідомили те, що практично не мають шансів вижити, тому чоловіки з Донбасу почали діяти всупереч усьому.

Частина мобілізованих почали дзвонити своїм родичам та просити, щоб ті звернулися до командування «республіками». Інші намагаються знайти законні шляхи звільнитися від військових обов’язків та консультуються з адвокатами. Ще деякі чоловіки просто використовують будь-які можливості, аби втекти та сховатися.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.