У МВС розповіли, з яких регіонів найбільше вбитих окупантів

У МВС розповіли, з яких регіонів найбільше вбитих окупантів

На війні в Україні не гинуть москвичі / фото: UDF

Цілком усі революції завжди починалися саме в столиці країни, тому влада Росії прикладає максимум зусиль для того, щоб у великих містах ніхто не знав інформації про справжні втрати на війні. З цієї ж причини на битву в Україну здебільшого відправляють тувинців, бурятів та дагестанців. Вони встигли продемонструвати всьому світу свою жорстокість та відсутність будь-якої моралі.

Про це повідомляє  24 канал.

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко розповів також про те, що керівники країни роблять все можливе, щоб у Москві та Санкт-Петербурзі ніхто не дізнався про такі серйозні втрати. За кількістю вбитих на перших місцях знаходиться Дагестан та інші найбідніші регіони Російської Федерації. На 100 тисяч населення припадає лише 0,23 убитих із Москви. З решти міст і регіонів загинуло щонайменше у 420 разів більше людей.

Путін разом зі своїми наближеними чиновниками докладає максимум зусиль, щоб втрати залишалися непомічені великими містами. Саме тому на війну вирушають жителі глибинних міст і селищ. За рахунок цього Росія повністю впевнена, що інформація про загиблих не дійде до «столиць».

Отже, перше місце у рейтингу вбитих окупантів посіла республіка Бурятія з показником 106,9 загиблих на 10 тисяч населення. У цьому регіоні безробіття перевищує позначку 10%, а зарплати настільки низькі, що прожити на них вкрай складно. Друге місце зайняла республіка Тива, у якій на сотню тисяч населення припадає 99 загиблих. Безробіття у регіоні – 20,4%. Трійку лідерів замикає республіка Північна Осетія, де безробіття становить близько 15%. Якщо враховувати такі дані, то можна зробити висновки, що на війну вирушають жителі найбідніших регіонів, де немає роботи, доходів і можливості нормально жити.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.