Кремль працює над черговим планом із захоплення Києва

Кремль працює над черговим планом із захоплення Києва

Кремль все ще сподівається захопити Київ / фото: Vot Tak TV

В оточенні президента Російської Федерації Володимира Путіна перебувають особи, які вважають, що найближчими місяцями вдасться перемогти у війні з Україною. Саме тому вони активно займаються підготовкою нового плану із захоплення Києва. Варто зазначити, що мінімальною метою для окупантів є Донбас. Якщо ж брати грандіозніші плани, то вони збираються не лише оточити, а й почати штурмувати Київ.

Про це повідомляє Медуза.

Представники Кремля вкотре підтвердили, що керівництво Російської Федерації не залишає надії встановити контроль над столицею України. Вони впевнено заявляють про те, що закінчиться все дуже швидко, буквально до осені. Таку саму думку мають і представники політичної партії РФ «Єдина Росія». Вони досить часто відвідують тимчасово окуповані території. Звернути увагу варто на те, що немає жодної інформації щодо займаної Мінобороною РФ позиції щодо цього питання.

Для того, щоб спробувати захопити Київ, Кремль може відправити солдатів термінової служби. Сьогодні у війні беруть участь більшою мірою контрактники. Цього цілком достатньо для повільного просування. Якщо буде потрібний швидший темп захоплення нових територій, Кремль негайно відправить на поле битви ще й терміновиків.

Один із представників Кремля при цьому додав, що Путін не планує оголошувати мобілізацію. Оточення військового злочинця Путіна дуже сумнівається в тому, що Захід і далі на всіх напрямках підтримуватиме Україну, передаватиме фінанси та зброю. Вони вважають, що дуже скоро Європі все це набридне, адже їм не вигідно віддавати озброєння, яке могло б стати в нагоді їм. Крім того, на початку осені потрібно буде домовлятися про постачання газу та нафти, починати готуватися до опалювального сезону.

Незважаючи на всі заяви представників Кремля, українці не збираються здаватися, йти на поступки Росії або віддавати частину своїх земель, щоб припинилася війна. ВСУ продовжує мужньо боротися та відбивати численні атаки ворога.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.