Окупанти готуються наступати ще на двох напрямках

Окупанти готуються наступати ще на двох напрямках

Окупанти / фото: РосЗМІ

Російська армія ніяк не заспокоїться. На сьогоднішній день продовжується активна підготовка для наступу за двома новими напрямками – Запорізьким та Новопавлівським. Така інформація надійшла від Генерального штабу Збройних Сил України.

Про це повідомляє Укрінформ.

Противник почав зосереджувати свої зусилля на тому, щоб вразити угруповання Об’єднаних сил. Окупанти намагаються встановити повний контроль над Луганською та Донецькою областями. Ворог робить усе можливе, щоб упоратися з українськими військовими. Це потрібно для створення максимально відповідних умов, що дозволяють продовжити наступ. Результату поки що російська армія не досягла.

Чимало ворожих солдатів і техніки перебуває безпосередньо на Бахмутському напрямку. Також активні дії розгортаються на лиманському напрямі. Додатково відбувається підготовка груп для наступу по двох нових напрямках – Запорізькому та Новопавлівському. Варто зазначити, що на Поліському та Волинському напрямках за останню добу не відбулося жодних змін і ситуація залишається незмінною.

Водночас з усім цим на Сіверському напрямку Росія не забуває прикривати російсько-український кордон на території Курської та Брянської областей. Для того, щоб ЗСУ не мали змоги перекинути солдатів на схід та південь, території північних областей час від часу обстрілюються. Цілями виступає як військова, так і громадянська інфраструктура.

На Слобожанському напрямі продовжуються активні бойові дії. Ворог регулярно обстрілює українських солдатів. Агресор також досить сильно пошкодив громадянську інфраструктуру у Сумській та Харківській областях. Поряд із Ізюмом та Слов’янськом триває поліпшення тактичного становища російських підрозділів.

Незважаючи на те, що окупанти намагаються наступати, ЗСУ сміливо боряться за Україну. Ворог зазнає величезних втрат не лише особового складу, а й техніки. Незабаром українські військові отримають достатньо озброєння для того, щоб можна було вигнати російську армію з України та звільнити окуповані міста та села.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.