Адвокат з розлучень у Вінниці: кому потрібна юридична допомога

Адвокат з розлучень у Вінниці: кому потрібна юридична допомога

Далеко не завжди вдається зберегти свій шлю і на протязі всього життя бути разом. Інколи обставини складаються так, що не можна обійтись без допомоги спеціаліста. Якщо пара все ж зважилась на розлучення, то їй потрібна юридична консультація. В такому випадку вийде все зробити правильно, в рамках закону і не нашкодивши своєму партнеру і собі.

Особливості розлучення

В тому випадку, коли подружжя не має дітей або будь-яких майнових претензій один до одного, то достатньо відвідати РАЦС, де шлюб швидко буде розірваний. У всіх інших випадках не вийде оминути судове засідання. Саме в таких випадках на допомогу прийде професіональний адвокат по розлученням.

Після того, як шлюб буде розірваний, з партнерів знімається юридичний статус чоловіка та дружини. Досить часто не виходить самостійно знайти спільну мову відносно правильного розподілу нажитого майна. Обговорюються питання, які стосуються місця проживання дітей, аліменти і решта. У Вінниці швидко розібратися з усіма цими проблемами допоможе Олександр Малик, який є практикуючим адвокатом і успішно провів уже досить багато справ по розлученню. З його допомогою клієнти швидко знаходять компроміси и домовляються таким чином, що прийняте рішення влаштовує обидві сторони.

Послуги адвоката з розлучень

Отримати можна різні послуги:

• Консультація на випадок, якщо один із подружжя не погоджується з розірванням шлюбу.
• Готується позовна заява.
• Адвокат буде супроводжувати клієнта на всіх етапах розгляду порученої йому справи.
• Надається допомога в вирішенні питань стосовно розподілу майна, призначення і стягнення аліментів.
• Консультація відносно всіх інших питань, що мають пряме відношення до процесу розлучення.

Якщо пара самостійно не готова вирішувати свій конфлікт, або протягом довгого часу не знаходить компроміс, то єдиним правильним рішенням стане звернення до спеціаліста. Адвокат по розлученню Олександр Малик довгий час займається даною діяльністю, тому зможе справитись навіть за самими складними ситуаціями. Досить багато пар, які вирішили для себе, що буде правильним розірвати шлюб, залишились задоволені співробітництвом з професійним адвокатом.

Записатись на консультацію до Малика Олександра Володимировича, який приймає у Вінниці, можна за номерами телефонів (096) 109-76-08, (050) 105-33-11. Клієнти мають можливість вибрати зручний час для обговорення своєї проблеми.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.