30-річний американець стане батьком у 55 раз

30-річний американець стане батьком у 55 раз

Кайл Горді / фото: Daily Advent

Кайл Горді, якому виповнилося лише 30 років, є донором сперми у США. Він має вже 46 біологічних дітей, але після того, як закінчилася його подорож Європою та Великобританією, кількість дітей збільшилася ще на 9. Чоловік чекає народження вже 55 дитини.

Про це повідомляє Daily Mail. 

Чоловік розповідав про те, що він з юних років хотів мати багато дітей, але при цьому боявся вступати в якісь стосунки із протилежною статтю, адже його лякало величезна кількість розлучень. Крім того, не хотів брати на себе відповідальність, яка йде разом із моногамією.

У 2014 році Кайл уперше пожертвував власну сперму. Першим клієнтом стала близька подруга чоловіка, яка хотіла народити дитину зі своєю дівчиною. Такий вчинок надихнув його та американець почав пропонувати послуги донора сперми вже у соціальних мережах.

Горді розповів про те, що у 90% всіх випадків він передає сперму для проведення штучного запліднення, але є випадки, коли зачаття дитини відбувається за допомогою статевого акту. Є жінки, які обирають старий перевірений спосіб та не хочуть витрачати час на підготовку до ЕКЗ. Кайл з радістю займається з ними сексом після того, як вони обміняються тестами на ЗПСШ.

Горді дуже багато уваги приділяє своєму здоров’ю. Він вибирає виключно органічну їжу, а також говорить про те, що не палить, не вживає алкоголю та наркотиків. Чоловік навіть виключив повністю зі свого раціону кофеїн. Американець впевнений, що потенційні батьки звертають увагу на його освіченість, привабливу зовнішність, а також позитивний досвід тих жінок, які раніше вже стали його клієнтками.

Чоловік зустрічався із дев’ятьма своїми біологічними дітьми, а також бере участь у груповому чаті, куди додає всіх матерів. За свої послуги він не вимагає жодної оплати та каже, що просто хоче подарувати щастя жінкам та допомогти їм стати матерями.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.