У Великій Британії народилася аномально велика дитина

У Великій Британії народилася аномально велика дитина

Альфа Стоун / фото: Yahoo News

Жителька невеликого міста Великобританії Тейм, що у графстві Оксфордшир, народила аномально велику дитину, чим здивувала не лише працівників клініки, а й місцевих жителів.

Про це повідомляє Daily Mail. 

Хлопчика назвали Альфа Стоун. Народився він за допомогою кесаревого розтину. Коли його відразу після появи на світ зважили, то були дещо шоковані, адже його вага досягла 6,7 кілограма. У п’ять місяців він важив майже 11 кілограм. Тепер же немовля має такий зріст, як старша сестра. Крім того, він з апетитом їсть кашу та носить той одяг, що призначається для дітей від одного року.

Матері хлопчика Черрал Мітчелл виповнився 31 рік. Вона прозвала свою дитину здоров’яком. Варто зазначити, що про велику вагу та зріст сина жінка дізналася ще під час УЗД. Тоді було зрозуміло, що він відрізнятиметься від решти дітей.

Британка зізналася, що коли вперше побачила свою дитину, то зрозуміла, що їй буде малий той одяг, який вона взяла із собою до лікарні. Батько хлопчика був змушений негайно вирушити в магазин, щоб купити одяг на кілька розмірів більше, розрахований на дітей від трьох до шести місяців.

Лікарі припускають, що причиною настільки великого розміру хлопчика є те, що його мати під час вагітності страждала на цукровий діабет. Саме тому дитина могла отримувати ще в утробі цукристі амніотичні рідини, що призвело до стрімкого набору ваги та швидкого зростання.

Раніше ми писали, що у британки почалася алергія на власну дитину. Фіона Хукер, якій виповнилося 32 роки, під час своєї вагітності зіткнулася з дуже неприємним та рідкісним явищем – пемфігоїдом вагітних. Хвороба провокує виникнення симптомів не тільки під час виношування малюка, а й навіть через кілька місяців після пологів.

А також, що жінка 20 років прожила з ножицями у шлунку. Бачена Хатун із Бангладеша, якій виповнилося 55 років, у 2002 році пережила хірургічне втручання. Під час операції їй видалили жовчні камені у клініці Чуаданга. Хірурги змогли прибрати конкременти, але в результаті у пацієнтки з’явилася нова, серйозніша проблема. Лікарі забули у животі жінки ножиці.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.