Коли закінчиться війна в Україні: прогноз від Анжели Перл

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз від Анжели Перл

Коли закінчиться війна в Україні / фото: Delfi

Мільйони людей по всьому світу, а не лише українці, хочуть знати про те, коли закінчиться війна в Україні. Свій прогноз розповіла Анжела Перл, яка є астрологом із двадцятирічним досвідом. Мешкає вона в Австралії.

Астролог каже, що точної дати закінчення війни вона назвати не може, але у її голові постійно чується «до літа». Наступні кілька тижнів можуть виявитися неймовірно складними, але вже у квітні всі побачать те, що незабаром усе закінчиться.

У квітні між собою поєднуються дві планети, які мають пряме відношення до миру – Юпітер та Нептун. Їхнє з’єднання відбувається щоразу саме тоді, коли закінчуються військові дії. Ці планети неймовірно повільні.

По закінченню Першої світової війни в 1919 відбулося з’єднання Юпітера і Нептуна. Така сама подія спостерігалася в 1945 році. Тепер знову настала черга злиття, яке відбудеться 12 квітня. Тож незабаром стане зрозуміло, що Україна переможе і військові дії на території країни повністю закінчаться. Варто звернути увагу на те, що про перемогу нашої країни говорять всі гороскопи і карти. Це бачить увесь світ.

Якщо розглядати негативну сторону, то Нептун, як правило, відповідає за пропаганду та обман. Це є зараз і попереду буде чимало дезінформації, тому до неї варто підготуватися і не вірити неперевіреним фактам.

У перший тиждень квітня відбудеться поєднання дуже складних планет – Сатурна та Марса. Саме Марс є планетою війни. У зв’язку з цим буквально 5-6 квітня може виникнути спалах дуже активних бойових дій, але продовжуватись вони недовго. У свою чергу, Сатурн – це планета дуже важких подій. Він рухається Місяцем і до кінця цього року проходить по одній траєкторії ще тричі. Звичайно, це не говорить про те, що війна триватиме до кінця року, але можуть виникати якісь переломні моменти або конфліктні ситуації.

Вперше Сатурн пройде Місяцем у період з 1 по 26 квітня. Весь цей час продовжуватиметься війна, але цей місяць стане переломним. Другий прохід розпочнеться 4 червня. Прохід триватиме з кінця липня і закінчиться лише у середині серпня. Тож варто очікувати на нову хвилю. Можливо, будуть битви із залишками армії. Третій розворот відбудеться 23 жовтня і Сатурн пройде Місяцем у грудні.

Також багатьох цікавить питання, чи буде ядерна війна. За неї відповідає Плутон, але він почав гальмувати, і повна зупинка відбудеться 29 квітня. Його ретроградний рух триватиме до 8 жовтня. Водночас Плутон може впливати на людство іншим способом – залякуванням. У той же час є велика ймовірність застосування біологічної або хімічної зброї, за яку відповідає Нептун, а він на сьогоднішній день неймовірно сильний. Тому потрібно бути готовими до такого повороту подій.

Раніше ми писали, що розвідка США розповіла про новий військовий план Росії. У Білому домі повідомили, що РФ готується повністю захопити Донецьку й Луганську області, розвинути наступ на півдні України в напрямку Херсона й Миколаєва, а також продовжувати бомбардування українських міст.

А також, що стало відомо, навіщо Росія знищує українські нафтобази. Упродовж кількох тижнів Російська Федерація регулярно атакує українські нафтобази, щоб залишити державу без достатньої кількості палива та «вбити» її економіку. Цього разу увага ворога була звернена ще й на НПЗ.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.