Дієтологи назвали продукти, які змушують виглядати старшими

Дієтологи назвали продукти, які змушують виглядати старшими

Які продукти змушують виглядати старшими / фото: pixabay.com

Дієтологи розповіли, які саме продукти здатні спровокувати передчасне старіння. Якщо вони регулярно будуть присутні в раціоні, то дуже скоро людина виглядатиме мінімум років на десять старше.

Про це повідомляє Eat This Not That! 

Експерти відзначають, що є продукти, які мають досить помітний омолоджуючий ефект, а є повністю протилежним впливом на організм. Дієтолог Тріста Бест розповіла про те, що подібний ефект мають напівфабрикати, адже в їхньому складі є величезна кількість небезпечних жирів, а також вуглеводи рафінованого типу, цукор та кінцеві продукти глікування. Такі речовини вважаються неймовірно шкідливими, адже вони провокують збільшення ризику онкології, проблем із серцево-судинною системою, поява діабету другого типу, а іноді й хвороби Альцгеймера.

У свою чергу дієтолог Кайлі Іванір додає, що якщо в раціоні не буде достатньої кількості клітковини, це негативно позначиться на організмі і людина почне старіти раніше часу. Клітковину варто вживати щодня, адже з її допомогою можна не просто підтримувати в нормі здорове травлення. Ця речовина дуже добре впливає на рівень холестерину і помітно знижує його. Крім того, можна без особливих зусиль контролювати свою вагу. Вживання клітковини вважається чудовою профілактикою цукрового діабету та численних проблем із серцево-судинною системою. Для того, щоб отримувати достатню кількість клітковини, на сніданок обов’язково варто вживати вівсянку або ж у складі основної страви повинна бути квасоля.

Негативно на шкіру впливає надлишок цукру. Про це розповідає дієтолог Джанет Колман. Вона наголосила, що проводилося дослідження, під час якого було доведено, що вживання цукру у великій кількості може призводити до зайвої ваги, а також помітного зниження активності. У щоденному раціоні обов’язково мають бути присутніми пребіотики. З їхньою допомогою вдасться підтримувати в нормальному стані кишечник, що в свою чергу позитивно позначається на стані всього організму та шкірного покриву.

Раніше ми писали, що експерти розповіли, що потрібно їсти після тренування. Для того, щоб м’язова маса наростала якнайшвидше, варто особливу увагу приділяти своєму харчуванню безпосередньо після тренувань. Важливо зробити раціон максимально збалансованим та різноманітним. Це грає величезну роль тоді, коли людина займається своїм тілом.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.