Вагітній вбили цвях в голову, щоб вона народила хлопчика

Вагітній вбили цвях в голову, щоб вона народила хлопчика

Пакистанка боялася, що через народження ще однієї дівчинки її покине чоловік  / фото: pixabay.com

У Пакистані в місті Пешавара до однієї з лікарень надійшла вагітна жінка, яка скаржилася на дивну проблему. У неї в голову був увігнаний цвях завдовжки п’ять сантиметрів. Спочатку майбутня мати розповідала про те, що це вона зробила самостійно, але згодом зізналася, що вона зверталася до народного «цілителя».

Про це повідомляє ВВС.

Це вона зробила через те, що раніше народила вже трьох доньок. Чоловік сказав, що якщо цього разу вона не подарує йому сина, він залишить її. Жінці сусідка порадила звернутися до цілителя, який допоміг би у вирішенні такої серйозної проблеми. Вагітна сама добровільно вирушила до шамана, який для того, щоб на світ з’явився саме хлопчик, забив їй у маківку величезний цвях.

Після того, як «ритуал» було проведено, жінка спробувала самостійно дістати цвях за допомогою плоскогубців, але це не вийшло. Саме тому вона досить швидко звернулася до медичних працівників. Лікарі зазначили, що пацієнтка не втрачала свідомість, але при цьому скаржилася на сильні болі.

Після того, як фото зробленого за допомогою рентгена знімка почало розповсюджуватися в мережі, поліція взялася за розслідування цієї справи. Пешавара Аббас Ахсан зазначив, що для затримання цього шамана було сформовано спеціальну групу. Її учасники вже встигли опитати всіх працівників лікарні, які того дня перебували на робочому місці. На сьогоднішній день поліцейські намагаються відшукати постраждалу жінку, щоб вона допомогла впізнати цілителя, якого зверталася за допомогою. Також додатково розслідується те, чому лікарі одразу не повідомили про інцидент до правоохоронних органів.

У більшості шкіл ісламу заборонено повністю діяльність різних шаманів та чаклунів. Незважаючи на це, багато жінок все одно ходять до них, щоб, напевно, народити хлопчика. На території Індії та Пакистану прийнято вважати, що якщо народиться хлопчик, він зможе забезпечити своїх батьків у старості, а дівчинку потрібно буде віддати чужим людям.

Приєднуйтесь до нас у Google News, Facebook, YouTube та Twitter.